Viktigt att nytt garage passar in med resten av huset

Ska du bygga nytt garage? Det är egentligen inte särskilt svårt att bygga nya garage. Särskilt inte om det är ett garage som byggs ut, på ena gaveln av huset. Har du då bara en dörr som du går in och ut, det vill säga genom garageporten, är det inte svårt att bygga det själv, om man är lite händig. Då är det bara att gjuta en grund bredvid husgrunden, sätta reglar, gjuta betongväggar och bygga träpanel utanpå och sedan installera en garageport –  sedan är det klart. Vill man däremot installera en dörr som leder in till huset direkt från garaget, kräver det extra bygginsatser. 

Garageportar garagets svaga punkt

När det kommer till risken för inbrott, är just garageportarna garagets svaga punkt. Då är säkerheten viktig, när man väljer garageportar till sin bil. Att ha en bil inomhus i ett garage är ju inte bara för att skydda bilen mot väder och vind, även om det är särskilt viktigt med tanke på den råa och kalla luft, och det salt som vindarna från Atlanten för in över staden, och som med tiden kan förstöra bilarna i Göteborg. Ett garage är även viktigt som skydd mot biltjuvar. Därför är det viktigt att säkra garaget just där den svaga punkten finns, alltså när det kommer till garageportarna i Göteborg.

Välj garageportar speciellt utvalda av säkerhetsföretag

Tar man allt detta i beaktande, kan man inte strunta i säkerheten när det kommer till garageportarna. Då bör man minska risken att bilen blir stulen genom att installera så säkra garageportar man bara kan. Varför inte välja garageportar som är utvalda av ett säkerhetsföretag? De arbetar med säkerhet när det kommer till både fönster och dörrar. De är experter på säkerhet och arbetar med säkerhet när det kommer till olika produkter såsom gallergrindar, säkerhetsdörrar och säkra garageportar. Vill man verkligen vara på den säkra sidan kan man installera både säkra garageportar och en kamera vid garageportarna. Då har man ett rätt så säkra garage för sin bil.

Anlita ett säkerhetsföretag för dina garageportar

Säkerhetsföretaget arbetar med säkerhet runt om i Europa och har kontor i Göteborg med flera återförsäljare som verkligen kan riskerna med korrosion på bilar och de risker som finns med biltjuvar i staden. Genom att de finns på plats i Göteborg kan de erbjuda fullständig service och jour på sina produkter dygnet runt. De tillverkar alla produkter själva och har utarbetat dem utifrån den erfarenhet de har och sett vad som fungerar när det kommer till säkerhet både på hem, hus och garage.

20 Aug 2018