Välj ett vackert trähus i lösvirke

Letar du efter ett fint trähus som du kan flytta in i? Om du inte ännu har hittat något kanske du ska tänka om? Varför inte bygga ditt egna hus? Om du känner att du inte är någon byggherre, kan du beställa ett modulhus som kommer liksom i hela byggdelar. Det går på så sätt väldigt snabbt att bygga ihop de delarna som tillsammans bildar det slags hus som du önskar dig. Du bestämmer hur många plan ditt hus ska ha, vilka slagsfönster och dörrar som du ska ha på ditt hus. Om du har en tomt där du kan bygga ditt hus, kan du anpassa huset efter den tomt som du har och betsämma i vilket väderstreck sovrum, kök och vardagsrum ska byggas. Du bestämmer om det ska finnas källare eller garage, bastu eller andra saker på huset. Om du alltid har drömt om att få bestämma hur din villa ska se ut, har du chansen att göra det om du beställer ett särskilt modulhus.

Så kan du bygga

Om du vill få ditt hus uppfört snabbt kan du bestälal ett modulhus, prefabricerat hus eller nyckelfärdigt hus – kärt barn har många namn. Du bestämmer färger, inredning och konstruktion på huset och företaget som du beställer huset från kommer till tomten där du vill ha huset och bygger upp det där. Om du alltid har drömt om ett hus i en särskild stil, kan du få den drömmen uppfylld nu.Känner du att det är svårt att på egen hand bestämma vad som är bäst just för ditt hus, kan du alltid rådfråga deras arkitekter som har erfarenhet av just de slags hus som du önskar dig.

Med eller utan garage

Allt som ska finnas med huset har du möjlighet att beställa; med eller utan bastu, med eller utan garage, källare eller balkong, med eller utan altan. Variationerna är nästan lika många som önskemålen och det är du och ingen annan som bestämmer hur just ditt hus ska se ut. Beroende på hur tomten ser ut kan du även anpassa huset efter tomten, vilka väderstreck som tomten breder ut sig i och vilken del av huset där du önskar morgon, alternativt kvällssol – allt sådant som du inte kan påverka men som du kanske önskar dig när det kommer till andra hus som du kanske har tittat på och spekulerat om du vill köpa. Med ett modulhus har du möjligheten att påverka precis som du vill ha huset.

13 Nov 2018