Vad gör Fastighetsförvaltning Göteborg?

Fastighetsförvaltning låter som att man bara sitter och ser pengar växa, men det ska till mycket omtanke och planering för att det ska bli så. Men det sköter Fastighetsförvaltning i Göteborg.

Har du hus och trädgård så finns det alltid något att göra. Har du en eller flera fastigheter med omgivande mark så har du troligtvis väldigt mycket att göra. En fastighet är inget dött ting eftersom det hela tiden händer något. Bortsett från det regelbundna jobbet med att skicka hyresavier och betala driftskostnader, tillkommer det alltid oväntade inslag. Höststormar, snökaos och vattenläckor är bara ett fåtal exempel på överraskningar som du kan få. Då kan det vara svårt att hålla alla bollar i luften, och kanske är det bara en del av jobben som du tycker är roligt.

Anlita en fastighetsförvaltning i Göteborg

En fastighetsförvaltare ägnar sig åt förvaltning hela dagarna för att det är roligt. Alla oväntade saker ingår i rutinerna för den som har förvaltning som sitt heltidsjobb. Till skillnad från en del annat, är en snöstorm i december inget att bli tagen på sängen av. Det finns inplanerat i budget och det finns bokade resurser som tar hand om det. Takläckor behöver inte bli akuta eftersom det finns rutiner på att inspektera fastighetens sårbara punkter regelbundet för att se att allt är på topp. Väljer du att skicka dina hyresavier själv för att det är lite kul så går det bra. Resten kan du överlåta åt någon som både kan och gillar det.

24 Sep 2021