Vad behövs för att bli en målare i Stockholm?

Det som behövs för att bli en bra målare och kunna arbeta i Stockholm är en gedigen utbildning. Så länge du vet vad du gör när det gäller måleri så kan du alltid få jobb i Stockholms län och omnejd.

För dig som vill bygga ett eget hus men inte har någon riktigt bra kunskap om hur du sedan ska måla det är det ingen fara på taket. Du tar bara kontakt med en målare i Stockholm så löser hen dina problem lekande lätt. Den som har utbildat sig till snickare kan även måla, tapetsera och spackla. Inget jobb som har med måleri och förarbete att göra är konstigt för en utbildad person. Du kanske vill göra jobbet själv, och det går ju också bra, om du har tid och erfarenhet om det hela. Ju mer erfarenhet desto mindre tid tar det, och ju mindre erfarenhet desto mer tid.

Varför anlita en målare?

För att du ska bli helt nöjd med resultatet av att måla ett hus på både utsidan och insidan kan du som sagt testa själv. Men det visar sig oftast att det blir snäppet bättre om en hantverkare får ta itu med uppgiften och slutföra den efter alla konstens regler. Det har kanske mest med förarbetet att göra, för även om det är hyfsat lätt att dra en roller på väggarna så är det desto svårare att bredspackla en vägg. Det är det som skiljer agnarna från vetet: vad som sker innan färgen kommer på. Läs mer om målare på denna hemsida: https://norrmalmsmaleri.se/

13 Feb 2022