Ut med det gamla och in med det nya

Ett ordspråk man kan höra alltför ofta. Det är inte helt fel, ibland behöver man bara ta tag i den där förändringen som krävs. Få bort det gamla slitna från rummet och in med nytt och fräscht.

Känns det bara tråkigt och jobbigt att komma in i hemmet? Det som en gång såg så bra ut ser inte alls bra ut längre. Det är inte bara smaken som ändrats, även väggen har blivit sliten. Vågar man testa på sig något nytt och ha tapeter istället? Det finns lite mer mönster att välja på då. Det ska bli spännande att se vad barnen väljer i sina rum. Gissar på elefanter och bilar. Men just i stora rummet och hallen känns det finare och mer modernt med färg. Men det kanske är dags att byta till en annan nyans.

Medan ni är på jobbet

Det tar minst sagt mycket plats att måla om. Man kan nästan säga att hela rummet behöver stängas av. När det är just färg vill man inte att någon ska råka ta på det. Man behöver även skydda golvet och listerna som inte ska färgas. Som barnfamilj kan det vara svårt att få till det. Men om ni anlitar en målare kan de påbörja arbetet medan ni är på jobbet och i skolan. Ni kan inte räkna med att det är färdigt tills ni kommer hem, detta eftersom man behöver måla minst två lager. Målarna gör ett fint och noggrant jobb och lämnar även garanti på arbetet. Mer om måleri på denna webbsida: målaresödermalm.se

14 Apr 2021