Tjäna pengar med en homestyling i Stockholm

Många som bor i Stockholm tar för givet att de kommer att sälja sin lägenhet med en rejäl vinst den dagen de beslutar sig för detta och visst; det finns onekligen goda förutsättningar för detta. Men, vi menar att det inte kommer av sig själv och även om priserna ökat rejält under senare år så handlar det fortfarande till syvende och sist om att hitta rätt köpare vid rätt tillfälle. Det går inte att lägga ut sin bostad i Stockholm till försäljning och per automatik tro att denna kommer att ge en enorm vinst utan någon som helst ansträngning.

Däremot så behöver denna ansträngning inte innebära en massa renoveringar eller andra jobbiga saker; väl så effektivt är det att se till att lägenheten i fråga är så tilltalande som möjligt – något som man ofta behöver extern hjälp för att nå. Med detta menar vi att det kan vara svårt att sälja sin bostad i befintligt skick och där man fotograferar sin bostad som den är; ibland så måste man använda sig av ett par extra – professionella – ögon för att ta fram det bästa ur sin lägenhet. I Stockholm så innebär detta att man använder sig av homestyling och det här är en tjänst som verkligen visat sig fungera.

Om vi förklarar närmare vad homestyling är och vad det innebär så handlar det om att man anlitar en professionell inredare som går igenom bostaden från scratch och där hon funderar ut alternativa lösningar som kan tilltala potentiella köpare. Ett exempel på detta: bara för att du är förtjust i en fåtölj som du köpt på en loppmarknad i Stockholm så innebär inte det att denna fåtölj på något sätt kommer att tilltala spekulanter. Risken är stor att den istället stör, att den tar uppmärksamhet och plats och att den i och med detta står i vägen för lägenhetens fulla potential.

Homestyling innebär att fåtöljen flyttas undan vid visningen och att den kanske ersätts av ett litet bord eller en större växt; man tar, helt enkelt, bort saker som stör och tar fram sådant som som lyfter bostaden.

Homestyling tar fram det bästa ur en lägenhet i Stockholm

En inredare i Stockholm som specialiserat sig på homestyling ser alltid saker och ting från en spekulants perspektiv och försöker visualisera sig fram till vad en sådan eftersöker. Förvånansvärt ofta har man rätt – det blir ofta budgivning vid en lägenhet i Stockholm där ägaren använt sig av homestyling och det är också av den anledningen vi verkligen rekommenderar tjänsten. Det är – helt enkelt – en väldig investering som inte kostar så mycket pengar att göra.

5 Aug 2017