Takläggare i Göteborg ordnar skydd för huset

En takläggare i Göteborg kan lägga tak helt efter dina specifika önskemål. Du kan få taket lagt med tegelpannor, plåt eller papp och ett bra skydd av ditt hus.

På västkusten lyser snön sällan vit på taken någon längre tid. Och när den väl gör det, kommer den förr eller senare att smälta till vatten. Då är det viktigt att vattnet inte letar sig in i huset och ger vatten- och fuktskador. Botemedlet mot sådana malörer är att ha ett tak som lagts av en professionell hantverkare.

Du bor sedan länge med familjen i ett trähus med tak som lagts med tegelplattor. Det största problemet för ditt tak är inte tung snö och snösmältning utan snarare häftiga stormar och skyfall. Mer än en gång har du fått klättra upp på taket och lägga takpannor tillrätta som kommit ur läge till följd av kastvindar.

Takläggare i Göteborg föreslår ny takbeklädnad

Du har tröttnat på att klättra på ditt slippriga tak. Dessutom tror du att taket börjar bli moget för en större renovering. Inte minst ser vindskivorna ut att ha farit illa, där träet under plåten kan vara ruttet. Du kontaktar en firma som sysslar med takläggning i Göteborg. En takläggare kommer på besök och inspekterar taket.

Takläggarens besked om taket är entydigt. Det bör renoveras och förslagsvis bytas ut mot ett plåttak. Han erbjuder en bred meny bestående av plåt i stål, aluminium och zink. Plåttak ger ett modernt och exklusivt intryck och du riskerar definitivt inte att tegelpannor blåser ner i din trädgård.

26 Apr 2023