Ta trappstädning för givet i Stockholm

Som hyresgäst förväntar man sig att det är rent och snyggt i trappuppgången. Men det är firmorna som gör trappstädning i Stockholm som jobbar i det fördolda.

Hyreshuset i Stockholm hade nöjda hyresgäster. Fastigheten sköttes mycket bra både när det kom till underhåll och städning. Behövde man hjälp med något så kom det en vaktmästare eller inhyrd personal och hjälpte till. Men så plötsligt hände något. Långsamt började städningen i trapphusen att bli sämre och sämre. Hyresgästerna pratade men ingen visste egentligen vad som hade hänt. Till slut blev det så illa att de var tvungna att säga ifrån. Hyresvärden blev bestört. Denne hade varit bortrest men lovade ta tag i saken och prata med firman som gjorde trappstädning i Stockholm.

Äntligen trappstädning i hyreshuset i Stockholm

Några dagar senare när de boende kom hem under eftermiddagen var allt förändrat. I trappuppgången doftade friskt av rengöringsmedel och det kändes som om varenda millimeter av trappuppgången var skurad. Genast spred sig glädjen i huset igen och borta var alla sura miner. Det visade sig att det hade blivit ett missförstånd hos städbolaget och huset hade så att säga fallit mellan stolarna. Hyresvärden berättade att städfirmans ansvarige hade bett så mycket om ursäkt och hoppades att de nu var nöjda igen. Det var de. Alla var rörande överens om att de aldrig skulle ta trappstädningen för given igen. De var till och med så glada att de hade ställt ut en blomma till sin trappstädare för att visa den uppskattning de alla kände. Klicka dig vidare här för att få hjälp med din trappstädning: www.stockholmtrappstädning.se

22 Mar 2022