Social sanering professionellt utförd i Norrköping

När det förekommer social misär i en bostad kan den vara mer eller mindre förstörd av smuts, skadedjur, kroppsvätskor och tobaksrök, och det krävs då en mycket omfattande sanering av den.

Är du anhörig eller hyresvärd och har öppnat dörren till ett kaos du aldrig tidigare sett, behöver du anlita specialister på sanering i Norrköping. De har expertis och vana och kan åta sig att göra en omfattande insats i bostaden där. De arbetar givetvis under sekretess, för det handlar i de flesta fall om social misär och ibland sjukdom som gör att en person inte har klarat av normala krav på hygien.

Riva upp golvbrädor och lister

Är det riktigt illa, kan en förvirrad människa ha tagit fel på garderoben och toaletten. Ibland har någon rökt cigarr eller pipa där under många år, så att hela lägenheten är inrökt. Det kan också vara en hyresgäst som har haft ett stort antal katter i sin bostad och inte hållit rent efter dem. Oavsett anledning kan lägenheten eller huset vara i ett så dåligt skick att man måste bryta upp lister eller brädor för att avlägsna det som orsakar att det luktar illa.

Saneringsfirman kan även hjälpa till med rivningsarbetet, och de har skyddskläder och medel så att de kan göra riktigt rent. Det finns mycket bakterier i gammal smuts, och allt måste göras rent ordentligt för att någon ska kunna bo där igen. Det är oftast en omfattande sanering som krävs om en lägenhet har vanvårdats länge.

30 Apr 2021