Skaffa vindsvåning i Stockholm

Vi är många som finner tanken lockande. Tanken på en vindsvåning i Stockholm är lite av en önskedröm. Centralt och ändå med avstånd från den värsta trafiken och förhoppningsvis med utsikt.

Att bygga vindsvåningar i redan befintliga fastigheter är en oerhört smart idé. Utan att behöva fundera över att finna nya ytor för byggnation och med grymt attraktiva lägen öppnar man möjligheter för fler att bo centralt. Många äldre fastigheter har väl tilltagna vindsutrymmen som kan ändras och fungera som bostäder.

Attraktionen med att bo centralt i Stockholm är stor. Det de flesta önskar är närhet till nöjen och shopping. Inga fler taxifärder eller tunnelbaneåkningar efter en trevlig kväll i city. Bara en kort och skön promenad så är man hemma. Ditt sköna hem en bra bit ovanför gatan väntar på dig.

Att hitta rätt vindsvåning

När man är asfaltstokig och njuter bäst av livet. När man känner pulsen och hör ljuden från storstan. När ljusen stimulerar och ger den där speciella jag-lever-känslan. I en vindsvåning kan man både se silhuetten av den älskade staden och horisonten där den slutar och vattnet tar vid. Det gäller förstås också att hitta en vindsvåning som ska bli din.

Kloka människor sätter sig ned och tänker krasst. Vad vill jag ha, vad kan jag vara utan och vilka är mina måsten? Vet du inte själv, vet inte heller mäklaren det. När du funderat klart tar du med dig dina önskningar och tar kontakt med mäklare som vet vad de talar om. Sedan är du snart framme och inflyttad.

1 Dec 2021