Passersystem för BRF är enkelt och smart

Modern teknik sparar mycket besvär och pengar. Passersystem för BRF ger dig full kontroll över alla besök i huset utan att du behöver hålla reda på nycklar.

Ett passersystem för BRF är ännu smartare än vanliga nycklar. Du kan styra exakt vem som har tillgång till en viss lokal i huset, och det finns ingen risk att en nyckel förkommer eller kan kopieras upp och lämnas till obehöriga. Allt tillträde till huset styrs via inprogrammerade koder som lätt kan ändras med några knapptryckningar.

Passersystem när det kommer hantverkare

Du behöver inte vara rädd att en nyckel kommer i orätta händer, för den fungerar inte hur länge som helst. Du styr tillträdet både till tvättstugan och alla andra utrymmen i fastigheten för boende och för hantverkare. Det är oftast brickor som låser upp på de olika ställena, och den kod som gäller bestämmer du. Om inte brickan lämnas tillbaka i tid, blir den ändå värdelös för en tjuv, för den slutar bara att fungera.

Ur försäkringssynpunkt är passersystem för BRF helt suveränt, för det finns inga nycklar på drift. Om du kopplar passersystemet till kamera och larm kan du ha full övervakning. Med ny teknologi stoppas alla inbrottsförsök redan innan det hinner hända något, och de boende kan vara trygga med säkerhetsanordningarna. Du kan se vilka som har loggat in, när de kom och hur länge de stannade innan de gick ut. Alla har en kod som utgör säkerhet för att ingen obehörig kan smyga sig in i fastigheten.

14 May 2022