Noggrann elektriker i Tyresö

Det finns de saker i hemmet som kräver en professionell touch för att alla försäkringar ska gälla. Det gäller därför många elinstallationer som görs av elektriker i Tyresö och på andra orter.

Eva-Lena bodde i en lägenhet i Tyresö tillsammans med sin pojkvän Jesper. Hon älskade honom över allt annat. Hon oroade sig dock ständigt för hans initiativ till reparationer då han hade tummen mitt i handen. Vilket han inte ville erkänna. Under deras endast sex månader som sambor hade han lyckats, eller rättare sagt inte lyckats med fler projekt än hon ville minnas.

Nu var det så att de båda hade kommit överens om att byta ut ljusknapparna mot dimmers. Något hon fasade för.

Pedagogisk elektriker i Tyresö

Eva-Lena hade i förbigående talat om att kontakta en elektriker i Tyresö. Något som Jesper låtsades att inte höra. Hon insåg att hon behövde göra något och ringde en elektriker hon kände som jobbade på ett företag i Tyresö. Bad honom att hjälpa henne att övertyga Jesper om att de behövde hjälp.

Elektrikern tittade in på en fika och Eva-Lena såg till att föra ljusknapparna på tal. Jesper berättade att han tänkt göra jobbet själv. Vännen nickade imponerat. Sedan berättade han om en kund som bestämt sig för att göra samma sak. Bara det att denne hade tummen mitt i handen och ingen koll på el. Därför blev det fel i installationen vilket senare ledde till en kabelbrand som försäkringen inte täckte.

Tur att du har bättre koll, sa han till Jesper och blinkade konspiratoriskt till Eva-Lena.

15 Feb 2022