Mäklare i vår lilla stad Östersund

Mäklare i Östersund sjunger Östersunds lov på sina visningar. Särskilt stadsdelen Frösön är populär när det kommer till boende i den lilla staden Östersund.

Östersund har en fantastisk sång skriven om sig. För du vet väl att låten som börjar med raden “nu tändas åter ljusen i vår lilla stad” handlar om just Östersund? Många inbillar sig att det är en låt om Stockholm, men så är icke fallet. Kanske handlar det om att de blandar ihop den med låten där texten går “sakta vi gå genom stan”.

Att staden Östersund har inspirerat en så fin melodi, talar för att det är en fin stad att bo i. Och många av kommunens invånare håller med, särskilt de som bor på vackra Frösön. Där kan du bo naturnära, samtidigt som det inte är långt in till Östersund centrum.

Mäklare med melodikänsla i Östersund

En mäklare i Östersund håller lite extra koll på just Frösön, när det kommer till de objekt som är på väg ut på marknaden. Där finns nämligen lite fler slantar att tjäna än i kommunens övriga områden. Frösön är lite fint, i dubbel bemärkelse. Och inget fel i det! Jämtarna är ändå inte kända för att vara särskilt fina i kanten, så det finns ingen risk att det blir för mycket av det fina.

Många mäklare ryktas för övrigt ha börjat vissla på den där berömda Östersundsmelodin under visningarna för de lägenheter och hus som ska säljas i Östersunds kommun. Kanske är det ett medvetet sätt att sätta stämning på visningen. Kanske är det bara av glädje av att själv få bo i en så fin stad som Östersund.

6 Aug 2022