Mäklare i Sundsvall förmedlar försäljning och köp av bostäder

När man besöker mäklare i Sundsvall behöver det inte vara för att köpa eller sälja lägenhet. Det finns faktiskt möjlighet att göra både och på samma mäklarbyrå.

Det var dags för Lena och Milan att bli sambos. Men det var komplicerat. Lena bodde i Solna och skulle lämna sin hemort för Sundsvall där Milan bodde, en stor omställning som var både härlig och läskig. Hon hade fått ett jobb inom vildmarksturism, en möjlighet hon såg mycket fram emot.

Hon hade kommit till Sundsvall för att träffa mäklaren Anna, som inte bara skulle hjälpa dem att hitta sitt nya hem utan även sälja Milans insats inne i stan. Milan hade inte behövt hjälpa till att iordningställa lägenheten då han fått hjälp av Anna även med stylingen. Så lägenheten var redan ute till försäljning.

Inkännande mäklare i Sundsvall

De tittade på några hus de hittat tillsammans med Anna. De hade hoppats mycket men när de kom dit kändes det inte rätt. Anna som hade jobbat som mäklare i Sundsvall länge kände att de inte var nöjda. Väl i bilen frågade hon om hon fick visa ett hus som visserligen inte var renoverat men hade charm.

De sa ja och färden gick vidare. Uppfarten var lång och redan när huset dök upp drog de båda efter andan. Där var det, deras hem. De bara visste. Mäklaren hade rätt - huset var i behov av renovering. Priset var betydligt lägre än genomsnittet och de tvekade inte en sekund. De hade hittat sin egen plats i Medelpad.

19 Apr 2022