Låt unika detaljer göra huset till något alldeles extra

Entrén är bland det första man ser när man kommer till ett hus. Vad vill man ge besökaren för första intryck? Kanske någon unik detalj som gör att huset sticker ut från andra hus runtomkring?

Är du på väg att renovera huset och ska fixa till entrén? Eller bygger du kanske nytt? Då ska entrén till och med utformas från grunden. Entrén är ju faktiskt ofta det första man ser när man kommer hem till någon, och därför kan det vara kul att lägga lite extra krut där. Kanske känns det roligare att fixa med inredningen i huset, men tänk på hur många gånger du och andra kommer att se entrén. Faktiskt varenda gång ni ska in i huset. Det är klart att man då bör ha en entré som man gillar.

Skaffa ett specialtillverkat trappräcke

Att ha en entré som man gillar behöver inte betyda att den ska vara något märkvärdigt. Men det kan ha fördelar. I en stad som Stockholm är bostadspriserna redan höga. Men med någon speciell detalj kan värdet öka ännu mer. Om man gillar att ha lite unika detaljer så kan man till exempel fundera på att ha ett vackert specialgjort smidesräcke till trappan. Man kan besöka en smidesverkstad i Stockholm för att se vilka dekorativa lösningar en skicklig smed kan bidra med. På så sätt kan man få en bättre uppfattning om vad man kan få för räcke. Så se till att göra det innan du bestämmer dig.

29 Mar 2021