Låt en målare på Kungsholmen göra underverk med ditt sovrum

Du spenderar en tredjedel av ditt liv i ditt sovrum, men knappast en tredjedel av din uppmärksamhet. Låt en målare på Kungsholmen göra det fint det åt dig.

Sover du åtta timmar per natt så spenderar du minst en tredjedel av ditt liv i ditt sovrum. Förmodligen lägger du inte en tredjedel av något annat på ditt sovrum. Inte dina pengar och inte din uppmärksamhet. Men förmodligen förtjänar ditt sovrum något mer av din uppmärksamhet än den får idag.

Den viktigaste stunden för din sömn är tiden före insomnandet. Du behöver varva ner och koppla av och för det krävs en lugn miljö. Om ditt sovrum är rörigt, målat i skrikiga färger och allmänt ogenomtänkt kan det bli svårare för dig att somna. Du vill också kunna vakna upp på ett behagligt vis och inte känna obehag.

En målare vet vilken färg dina väggar behöver

En duktig målare från Kungsholmen vet vilka färger som passar i ett sovrum och vilka färger som skapar lugn vid insomning och ro vid uppvaknandet. Man vill ju inte slå upp sina ögon på morgonen och chocka systemet med skrikiga färger.

Det är lika viktigt att du kan vakna med lugn som att somna med lugn. Ett bra uppvaknande sätter standarden för resten av dagen. Om du vaknar lugnt och skönt kan du mjukstarta och må bra. Om du fått hjälp av en målare från Kungsholmen att fixa rätt färger på dina väggar kan detta gå alldeles utmärkt.

28 Mar 2022