Låssmeden, din bästa vän?

När du låst dig ute, tappat nycklarna eller vill ha en ökad säkerhet i ditt hem, vem kontaktar du då? Börjar barnen i familjen bli stora nog att gå hem själv? Ska de ha egna nycklar eller kodlås?

När du tänker på en låssmed så tänker du troligen på att du har misslyckats och blivit utelåst eller att du har tappat nycklarna och känner dig otrygg. När nycklar försvinner utomhus, och i synnerhet om misstanke finns att någon kan lista ut vart nyckeln går, är det hög tid att ringa på din låssmed i Sundbyberg.

När en sådan olycka är framme är det smart att byta ut hela låskolven och alla tillhörande nycklar. Då har du tagit bort risken att någon ska kunna smita in med den borttappade nyckeln. Även de gånger då du av misstag låst dig ute eller kanske glömt nycklarna på en säker plats, som du inte kommer åt, ringer du givetvis din närmsta låssmed.

Smidigt för hela familjen

När barnen är stora nog att gå hem från skolan själva är behovet av nycklar plötsligt väldigt stort. Dessutom ökar risken att tappa bort en nyckel mer och mer för varje nyckel som är i användning. Därmed är det ett smart drag att byta ut de traditionella nyckellåsen till hemmet mot digitala lås som har kodbrickor eller enbart använder en kod. De digitala låsen har även funktioner som går att koppla till appar i våra mobiler, vilket innebär att du kan få ett meddelande när någon går in där hemma.

22 Dec 2020