Lackering förändrar i Stockholm

Lackera köksluckor, absolut. Men det finns så mycket mer man kan lackera för att sätta färg i Stockholm. Vad sägs om att kanske måla möblerna i barnens rum?

De hade snålat länge för att kunna åka på en riktig drömsemester tillsammans med barnen. På grund av det hade det mesta fått stå tillbaka och bida sin tid. Både Aron och Eva hade länge tänkt göra något åt barnens rum men de hade ännu inte hittat något som passade deras plånbok.

Därför bjöd de hem Pia, en gammal skolkamrat som var designer, för att få lite tips. Hon blev eld och lågor när hon förstod att tvillingarna var fem år. Kom, sa hon, nu ska jag visa er massor av roliga saker ni kan göra för era fina ungar. Har ni lämnat in något på lackering någon gång?

Snygg och rolig lackering

När Pia började prata började en plan ta form. Här skulle bli mycket färg. Paret hade flera trälådor i förrådet som de plockade in och fixade. Lådorna och en byrå åkte iväg för lackering i Stockholm. Barnen fick åka till mormor och morfar över helgen så att de kunde färdigställa rummet.

Möblerna kom hem och parkerades i hallen medans Aron och Eva täckte golv och målade väggar. Figurer på väggarna väckte rummet till liv. Som pricken över i:et kom den äppelgröna byrån, som varit på lackering i Stockholm tillsammans med trälådorna i olika färger, in i rummet. Det blev så himla snyggt. Hoppas att pojkarna skulle tycka likadant. På denna hemsida kan du läsa mer om ett lackeringsföretag: www.lackeringstockholm.se

11 Aug 2022