Kan man leasa solceller?

De som läst på om solceller vet att det är en del att tänka på som bygglov och annat. Det slipper man om man väljer att leasa sina solceller i stället.

Anna hade varit på sin man många gånger om att de borde skaffa solceller. Men maken Kent var inte så förtjust i alla nymodigheter. Men sanningen var, visste Anna, att han inte ville visa att han inte kunde något om nymodigheter och skämdes om någon skulle förstå att så var fallet.

Frun i gav inte upp så lätt och läste allt hon kunde komma över. Kanske kunde de bara be någon från ett solcellsföretag att komma och berätta om det. Men maken var obeveklig. Så en dag läste hon något hon inte sett förut. Man kunde leasa solceller och låta företaget man hyrt dem av ta hand om rubbet.

Leasa solceller är enkelt

Nu gällde det att Anna gick varligt fram så att han fastnade i fällan. När de satte sig vid bordet för att äta den kvällen hade de redan diskuterat ämnet och han var riktigt trött på henne, det förstod hon. Så hon slängde ut orden, tänk om man kunde leasa solceller och inte behöva göra något själv.

Den dagen kan vi diskutera det, sa maken för att få slut på samtalet. Han var säker på att det inte skulle hända. Men nu var han fast. För var det något som Kent gjorde så var det att stå för sitt ord. Så när en anställd från solcellsföretaget kom och berättade om leasing och att de gjorde allt jobb kände Anna vittring av seger.

3 Aug 2022