Hur många nycklar har du?

Hur många nycklar har ni i ert hem? Har alla varsin nyckel, eller är det bara vissa av er som har det? Behöver ni göra fler nycklar? En låssmed hjälper dig med allt inom nycklar, lås och säkerhet.

Hur många nycklar man har i ett hushåll beror lite på hur många man är. Hur tidigt vågar man låta barnen ha en egen nyckel? Vad gör man om en nyckel skulle tappas bort? Om man skulle ha råkat tappat en nyckel utomhus kan det kännas obehagligt att veta att någon annan kan ha tillgång till ens hem. Då har man två val, antingen byter man ut hela låset eller så chansar man på att de inte hittar vilken dörr nyckeln passar till. En låssmed kan hjälpa till att byta ut låset om det alternativet vinner. Alla kan tappa en nyckel.

Bilnycklar tar längre tid att koda

Att göra extranycklar tar inte alls lång tid. Det är heller inte särskilt kostsamt om det är en vanlig husnyckel. Är det en komplicerad nyckel kan det både ta längre tid samt kosta mer. Ska du till exempel göra en kopia av din fjärrnyckel, då tar det lite längre tid. De måste nämligen koda den nya reservnyckeln. Dessa kopior kostar även mer än när du kopierar en vanlig husnyckel. Behöver du hjälp med ett lås, men känner dig osäker på vem du ska kontakta? Börja med att kontakta en låssmed. De är proffsiga inom lås och kan säkert hjälpa dig.

22 Dec 2020