Håll dig varm med ved i Stockholm

Vill ni ha det varmt och gott i ert hem? Samtidigt som mysfaktorn ökas får man också en miljövänlig värmekälla. I Stockholm kan ni beställa och köpa er ved.

Visst är det mysigt att sitta framför en kamin med levande eld. Känslan av att höra knastrandet från veden som eldas, eller ännu bättre, att se eldslågorna dansa sig fram. Det är som terapi för kropp och sinne. Kroppen fylls av värme och man blir bara glad och lugn.

Men att bara myselda har många fått sluta med. Detta då det blivit svårare och svårare att få tag i ved, dessutom har det även blivit dyrare. Det finns fortfarande vissa guldkorn där ute som säljer veden till ett förmånligt pris. Det är där man ska passa på och handla hem ved för hela årsförbrukningen.

Ved efter ditt behov

Alla har olika stort behov av ved. En del behöver flera kubik för att klara av vintern, medan andra bara vill ha lite för att myselda. Det finns ved i Stockholm där man kan köpa just det man behöver. De anpassar sig efter sina kunder och säljer förstklassig ved.

Deras ved är torr och fin att använda sig av direkt och det är bra trä som brinner länge. Vilken sort kan man få reda på genom att ta kontakt med dem och fråga dem om det. Om man eldar på rätt sätt får man det både varmt och skönt, samtidigt som det är snällt mot miljön.

12 Feb 2023