Gör golvslipningen innan du flyttar in

Det är guld värt att ha lägenheten i bra skick innan man flyttar in. Har du möjlighet, så lägg en slant på en golvfirma som slipar golvet om det behövs. Väggar och tak kan få lite ny färg också.

Det behöver inte vara märkvärdigt alls att få det fint i din nya lägenhet i Nacka. Kanske är du rentav händig själv och vill tapetsera och måla. Annars är det en bra idé att anlita hantverkare, så att resultatet blir proffsigt och håller länge. Det är ganska mycket jobb med att slipa om golven själv, så boka en golvslipning i Nacka så är problemet snart löst.

En välplanerad renovering

Det kan vara frestande att helt enkelt flytta in direkt, för att spara tid och för att slippa jobb. Men då är det lätt hänt att man sedan går och retar sig på allt som är skavt och repigt, och det är mycket jobbigare att plocka undan möblerna när man har flyttat dit och kommer på att man vill ha golvet slipat i alla fall.

Men ha lite is i magen och lite framförhållning. Skulle det behövas några veckor med dubbel hyra, kan det faktiskt vara värt det i längden, för att få allt som man vill ha det och för att minimera stressnivån. Du kanske vill måla om köksluckorna också, lägga ny matta i köket och slipa om fler golv. Tänk så snyggt det kommer att bli, och så nöjd du kommer att känna dig när du väl flyttar in.

28 Apr 2021