Golvslipning i Stockholm utan att dammet yr

Inte så länge sedan yrde dammet när det var dags för golvslipning i Stockholm. Nu finns det moderna maskiner som ser till att du slipper damm som yr omkring.

Att slipa golv kan tyckas vara ett närgånget umgänge med slipdamm. Så var det förr, det är ett som är säkert. Innan man började proceduren fick man i princip täcka allt som fanns i hela bostaden. Rummet som skulle slipas tömdes inte bara på möbler, det var noga med att allt löst skulle bort. Idag är det lika viktigt att både möbler och prydnadsföremål kommer undan. Det ska slipas intill lister och då kan ju inga prylar eller möbler vara i vägen. Det är nämligen viktigt att slipmaskinen körs i en jämn takt över golvytan. Då får du ett mycket snyggare och bättre resultat.

Golvslipning kostar lite olika

Det är lätt att förstå att det underlättar om rummet är tomt. Skillnaden är att man nuförtiden inte märker av dammet i de andra rummen där man inte slipar golvet. Skulle du anlita någon som utför golvslipning i Stockholm kommer du märka hur smidigt allt går tillväga. Det blir förhållandevis billigt att slipa ett golv jämfört med att lägga ett nytt. Priset per kvadratmeter varierar lite beroende på vilket material golvet är gjort av. Andra faktorer som spelar in är hur stor yta som ska slipas. Sist men inte minst kostar det en slant att behandla ytan efteråt. Räkna med att kvadratmeterpriset hamnar på allt mellan 250 och 350 kronor. Läs mer på denna hemsida för att kontakta ett företag som kan hjälpa dig med golvslipnin: www.golvslipningsexperterna.se

1 May 2022