Golvslipning i Göteborg

Vad vill du göra för att förnya dina golv? Om du har trägolv kan du prova golvslipning i Göteborg. En prisuppgift får du i princip genast du frågar då det brukar beräknas på kvadratmeter.

Det absolut vanligaste golven som lämpar sig för att slipas är vanliga, solida trägolv. Ett sådant golv kan du slipa många gånger. Ju tjockare det är desto fler slipningar klarar det. Golvslipning pris är den vanligaste förfrågan som finns när det gäller att få snabba svar för att ta ett beslut om detta. Priset på ett sådant arbete brukar beräknas på hur många kvadratmeter rummet är på, men det kan tillkomma extra om du vill ha golvet efterbehandlat på något sätt. Kanske gillar du vaxade golv eller så är du intresserad av att ha ett lackat golv. Vilket du väljer är upp till dig.

Golvslipning, pris, underlag och andra tjänster

För att du ska kunna få veta vad en golvslipning i Göteborg kostar behöver du begära in ett pris för tjänsten. Be om att få en offert och den kan du sedan justera prismässigt genom att lägga till eller dra ifrån vissa tjänster eller arbeten du vill ha utförda. Att få sina golv fixade kan bli en upplevelse du inte längre vill vara utan. Har du ett parkettgolv kan du göra flera slipningar på det, men den typen av golv är känsligare än massiva trägolv eftersom det ytskikt som går att slipa är tunnare. Är det endast är några millimeter trä överst så kan du bara slipa ett par gånger.

4 Jan 2022