Golvläggare fixade altan i Stockholm

Många ser sig själva som hemmafixare. Men varför inte låta golvläggare i Stockholm ta hand om altangolvet. De har erfarenhet och kommer göra ett bra jobb.

Under alla år hade paret Andersson haft ett bord och stolar ute på gräsmattan. Där hade de intagit både mat och fika under somrarna. Visst hade det fungerat, men när det regnat och blev blött hade alla stols- och bordsben börjat sjunka ner i gräsmattan. Så nu hade de äntligen bestämt sig för att göra en altan.

Efter att ha kontaktat flera olika företag valde de ett som gjorde allt i ett svep. Det kändes bra då de behövde en grund för altanen, ett räcke och en stor fin altan. När alla planer var klara kontaktade de företaget och lämnade in ritningar om hur de tänkt sig. Sedan sattes allt igång med en ordentlig fart.

Golvläggare gjorde ett bra jobb

Företaget hade anlitat ett golvföretag i Stockholm som skulle ta hand om altanen. Det var viktigt att få allt rakt, det vill säga en bra grund. Sedan började hantverkarna att snickra ihop altanen. Det sågades och fogades ihop enligt konstens alla regler. När allt virke var på plats skulle golvet lackas och göras starkt.

Nu behövde det bara torka i några timmar. Men de skulle vara försiktiga och vänta tills nästa dag. Själva torkningen tar inte så lång tid men det båda bestämde att det var bäst att vänta lite. Senare skulle utemöblerna ut och givetvis även den stora grillen som skulle ge många fina måltider under sommaren.

5 Jun 2023