Genomtänkt lokalanpassning i Göteborg

Det finns olika anledningar till att göra en lokalanpassning i Göteborg. Företag kan behöva anpassa lokaler, eller så behöver ett hus handikappanpassas.

Annika hade varit med om en olycka och tillbringat en lång tid på sjukhus. Men nu skulle hon få komma hem och bara besöka sjukhuset några dagar i veckan. Innan hon kunde ta steget att flytta hem skulle badrummet göras om en aning. Dörren var tvungen att breddas och badkaret skulle bytas ut mot dusch.

Maken Kent hade hittat ett företag i Göteborg som passade perfekt för jobbet. De skulle börja om några dagars och om inte allt för lång tid skulle Annika få återkomma till det hem hon inte sett på länge. Företaget hade lång erfarenhet av liknande projekt och Kent kände att de var i trygga händer.

Lokalanpassning gjorde livet enkelt

Företaget hade vid första kontakten kommit till huset för att se vilka möjligheter som fanns för att göra livet bättre för Karin. Då hon var en envis person och tränade hårt visade det sig att det inte hade behövts särskilt mycket. Men den lokalanpassning som skulle göras i huset i Göteborg var ändå extremt viktig.

Så till sist kom dagen då Karin skulle komma hem på permission för att känna efter att allt fungerade. Det var pirrigt för både henne och Kent, men de gled snabbt in i deras gamla roller. Badrummet fungerade perfekt och den nya duschen hade blivit ett riktigt lyft för hela rummet. Det hade blivit en renovering i miniformat. Läs mer om likalanpassning här: www.lokalanpassninggöteborg.nu

17 Jun 2022