Fråga din mäklare om allt Farsta har att erbjuda

Låt en mäklare sälja dig en lägenhet i Farsta. Det är en av Stockholms trevligaste förorter. Nära till stan, naturen och en stor galleria – samtidigt.

En gång i tiden var Farsta ett riktigt trevligt område. Och du, det är det faktiskt fortfarande. Även om Stockholms förorter har fått lite dåligt rykte den senaste tiden är det ryktet betydligt överdrivet. Det händer minst lika mycket trassliga saker inne på Södermalm som det gör ute i Farsta.

Så du som funderar på att köpa lägenhet långt söder om söder gör helt rätt i att kolla in utbudet i Farsta. Med gröna linjen är du inne i stan igen på nästan ingen tid alls, så du behöver inte känna att du flyttar ut till vischan. Du betalar bara lite mindre för din lägenhet.

Mäklare säljer lägenheter som inte kostar skjortan i Farsta

Det är nämligen fortfarande relativt prisvärt att köpa lägenhet i Farsta. I alla fall om du jämför med innerstan, och det gör du sannolikt. De flesta stockholmare jämför nämligen allting med innerstan, medvetet eller omedvetet. Men det är inte alla jämförelser som Stockholm city vinner. Många gånger har förorter som Farsta mer att erbjuda sina boende.

I Farsta har du den vilda naturen runt hörnet, samtidigt som du har Farsta Centrum med ett komplett butiksutbud precis runt det andra hörnet. Här finns all service du kan tänka dig, samtidigt som du kan andas frisk luft och känna småstadslugnet. Så kontakta en mäklare i Farsta. Du kommer inte ångra dig. Läs mer om mäklare på denna sida: mäklarefarsta.com

9 May 2022