Fördelar med totalentreprenad

Funderar du på att göra om hemma? Du kanske vill få ditt hus renoverat? Är det länge sedan som din bostad såg någon renovering? Det kan vara dags att få ny färg i vardagsrummet, eller nytt golv? Längtar du efter en härlig altan, eller ett riktigt uterum med inglasade väggar? Du kanske vill göra om balkongen då den passar bättre till det som ni önskar av den? Har ni en källar som behöver göras om för större barn? Många bor längre tid hemma än förut, särskilt gäller det i Stockholmstrakten, där det är svårt för ungdomar att få egna bostäder även efter att de skulle önska det.

Badrumsrenovering

En badrumrenovering gör att alla ytorna i badrummet får en ny fräsch touch. Då kanske du äntligen kan få plats för en ny tvättmaskin och torktumlare. Har man ett trångt badrum gäller det att utnyttja de utrymmen som man har. Kanske man kan flytta ut badkaret, installera duschen och få utrymme över till nya vitvaror.

Köksrenovering

Kök är väldigt populära att renovera. De flesta som tittar och funderar på att köpa bostäder, tittar på året när det senast gjordes en köksrenovering. För alla som bryr sig om kök och rena, fräscha ytor är köket viktigt att det är nyligt renoverat. Köken tenderar att snabbt slitas ut snabbt, då man använder det så pass frekvent. Kök är på många sätt hemmets hjärta.

Altanbygge

Kanske man vill ha en altan till hemmet. Då kan man bygga en sådan antingen på framsidan, eller på baksidan, eller varför inte utnyttja platsen som ett garage kan erbjuda? (Om man nu har ett garage med tak som kan utnyttjas som altan eller balkong). Altaner är så gott som obligatoriska på villor numera. Ett hus utan altan är inte särskilt attraktivt.

Anlita duktiga hantverkare i Stockholm

Det finns många duktiga hantverkare i Stockholm. Med en befolkning i Storstockholm på mer än 1,5 miljoner innevånare finns det 1000-tals hantverkare som man kan anlita. Den stora mängden hantverkare kan kännas svår att välja någon som är bra och som man kan anlita. Vem ska man välja och hur vet man att de är bra?

Några kriterier som kan peka på att det är en bra hantverkarfirma är att de har till exempel egen ansvarsförsäkring, har kollektivavtal för sina anställda, har nöjd-kund-garanti och att deras personal arbetar på ett miljömedvetet sätt. Sedan bör man alltid kontrollera omdömen som deras tidigare kunder har gett om företaget och referenser som talar om hur de arbetar. Här kan du läsa mer om hantverkare i Stockholm.

31 Oct 2018