Flyttstädning i Göteborg blir räddningen

Omständigheter kan ändras snabbt. Vid flytt kan det exempelvis vara bra med flyttstädning i huset i Göteborg. Då spelar det ingen roll om man själv är upptagen.

Allt var planerat in i minsta detalj när Anna och Kent äntligen skulle bli husägare. Men livet hade andra planer som ställde till det lite grann.

När flyttlasset varit vid huset var det meningen att Kent skulle börja med städningen och Anna ansluta på eftermiddagen eftersom hon skulle på ett viktigt möte.

Bara några dagar innan det var planerat åkte Kent på ryggskott när han lyft in pellets till huset. Annas möte blev förlagt till en annan ort och skulle därför ta hela dagen. Så där stod de med en lägenhet som behövde bli inflyttningsklar snarast. Det var bara att hålla tummarna för att de kunde boka flyttstädning med så kort varsel.

Skönt att få hjälp med flyttstädning

Paret hade tur då det verkade som om firman hade lågsäsong så de kunde hjälpa dem. Ett pris på flyttstädning i Göteborg var inte alls så högt som de befarat då de kunde använda sig av rut-avdraget.

Kent var hemma och släppte in städfirman. Under dagen städade de klart hela lägenheten. Där ingick vitvaror, golvbrunnar väggar och tak med mera. När de var klara kom Kent för att låsa. Han kikade sig omkring. Det såg ut som ett nybygge som väntade på första hyresgästerna. Så rent och snyggt. Städfirmans nöjd kund-garanti var definitivt inte något de behövde använda sig av.

5 Apr 2022