Flyttfirma rycker ut i Täby

Vid tidsbrist kan en flyttfirma i Täby hjälpa till för att underlätta. Något som kan vara mycket skönt att veta om det någon gång kör ihop sig ordentligt.

Anton och Eva hade bestämt sig för att flytta ihop. Istället för att en av dem skulle flytta till den andra skaffade de ett gemensamt boende. Kanske hade de valt en dum tid att flytta, då Eva höll på att plugga för några riktigt stora tentor. Men de skulle leja bort flyttstädningen och han och några vänner skulle flytta.

Flytten närmade sig och Anton tyckte att han hade allt under kontroll. Då hände något han verkligen inte hade tid med, men som han inte kunde tacka nej till. Chefen på hans avdelning hade blivit sjuk och skulle vara sjukskriven den närmaste tiden. Han fick frågan om han skulle kunna tänka sig att ta över under tiden.

Flyttfirma med många plus

Det här var något som Anton hade drömt om men inte vågat hoppas på. Inte att chefen skulle bli sjuk men att han fick en chefstjänst. Det var visserligen tillfälligt men nu fick han visa framfötterna. Men hur skulle han göra med flytten? Det fanns inte en chans att han skulle hinna packa och flytta nu.

Det visade det sig att städfirman han anlitat även jobbade som flyttfirma i Täby. De kunde både packa och flytta alla saker från både hans och tjejens lägenhet. Det fanns inget att fundera på utan bara boka in dem innan de fick annat att göra. Nu skulle han kunna jobba i lugn och ro samtidigt som flytten skedde utan hans närvaro.

11 Feb 2023