Få ut bästa möjliga pris för din lägenhet

Funderar du på att sälja ett boende i Sundbyberg? Som säljare har du ett bra läge, eftersom Sundbyberg ligger tätt intill Stockholm tillhör kommunen det område där tillväxten är som störst. Många köpare ser Sundbyberg som en del av själva huvudstaden.

 

Det är lätt att sälja i ett boende i Sundbyberg. Men för att vara säker på att få ut rätt pris för din lägenhet gör du klokt i att anlita en mäklare.

 

Vänd dig gärna till en mäklare som har erfarenhet av just Sundbyberg. En mäklare som förstår den lilla stadens stora fördelar. Det bor runt 45 000 invånare i kommunen vilket gör orten till en av landets mest tätbefolkade. Det är ett tecken på att det är populärt att bo här, många trivs! Det här är ett viktigt argument som mäklaren bör ha med sig vid försäljning av din bostad.

 

Sundbyberg har på senare år förtätat sin bebyggelse och flera krafter inom kommunen vill bygga mer på höjden för att invånarna ska kunna bli ännu fler. Det säger en hel del om kommunen, det här är en stad som vill mer. Med modern bebyggelse kan orten fortsätta att utvecklas och många som köper bostad är intresserade av att bo högt för utsiktens skull. Andra gillar att bo på höjden för att det känns tryggt med många grannar i ett stort hus och ju högre upp, desto mindre stöldrisk!

 

Centralt läge och vatten lockar

De flesta mäklare skulle nog säga att “läget” är den viktigaste faktorn som styr en försäljning. Många som ska köpa en ny bostad är intresserade av ett centralt läge med goda kommunikationer. En annan viktig faktor är närhet till vatten. Här har du som äger en bostad i Sundbyberg flera fördelar när du ska sälja. Det är lätt att åka till och från Sundbyberg. Naturligtvis handlar det om pendlingen till Stockholm och andra platser i Storstockholm. Men också vidare ut i landet och världen. Sundbyberg har ett snudd på unikt bra läge när det gäller närheten till flygtransporter. Bromma flygplats ligger intill och kommunikationerna till Arlanda flygplats är goda. Mäklare som ska sälja din bostad har alltså ett bra utgångsläge.

 

Visa det bästa av ditt boende

När du väljer mäklare ska du inte ha för bråttom. Ta kontakt med några olika och bilda dig en uppfattning om vilken mäklare och vilken mäklarbyrå du tycker verkar bäst. När vi säljer och köper lägenheter eller andra typer av boenden handlar det ofta om våra livs största affärer. Du har ingen anledning att känna dig stressad. Det finns gott om köpare i Stockholmsområdet! Du har däremot ett ansvar mot dig själv att se till att den här affären kan bli så bra som möjligt och då spelar förstås den mäklare du väljer en viktig roll. En nyckelroll!

 

Fråga gärna mäklaren om hur hon eller han tänker kring presentationen av ditt boende. Det är väl känt att köparens första intryck är viktigt för en god affär. Det är viktigt att mäklaren hjälper dig att sälja lägenheten redan från den första annonsen på nätet till budgivningen. Och budgivningen blir ofta bättre om annonsen från början är bra.

 

Foton som säljer bostaden

En mäklare bör förstå betydelsen av många och bra foton från din lägenhet. Tillsammans med en bra och säljande beskrivning blir fotona den berättelse som eventuella köpare har att utgå från när de ska välja vilken bostad de vill satsa sina pengar på.

 

Beroende på hur din lägenhet ser ut kan det också vara på sin plats att satsa på homestyling. Det gäller både innan lägenheten ska säljas och sen visas. Ta kontakt med en mäklare och se till att du får bra betalt när du säljer ditt boende i Sundbyberg!

19 Jan 2017