Få hjälp med att uppfylla ditt unika drömhus

Drömmer du om ett hem att vara stolt och nöjd över, ett hem du knappt vill lämna, ett hem där alla vill komma och stanna? Vet du hur du vill ha det eller planerar du att anlita professionell hjälp?

För många är det nog en speciell känsla eller en förebild, en vision av hur vi ska känna oss när vi väl träder in i vårt alldeles egna drömhem. Att skapa det, sätta färg och form på den känslan, kan vara desto svårare. Har du försökt och misslyckats? Vill du göra rätt från början? Ta mod till dig och kontakta en inredare redan idag. Du kommer inte att ångra dig och du kommer tycka att det är värt pengarna. En inredare är expert på att återskapa din känsla i rummet. Genom en kortare intervju och analys kan hen beskriva hur det kommer att se ut i ditt nya drömhus med hjälp av ritningar, materialförslag och moodboards.

Hur vet jag att de vet

En inredare är van att göra en så kallad behovsanalys och omsätta dina beskrivna tankar och känslor till fysisk form. Hen har erfarenhet av att tolka personlighet och smak och omvandla till textilier och möbler. Dessutom finns det färgpsykologi och energiläror att luta sig mot, och varje certifierad inredare har garanterat en god känsla och smak som anpassas för dig. Tricket med att vara inredare är nämligen att kunna åsidosätta sitt eget tycke och smak och skapa balans och harmoni utifrån vad kunden älskar och behöver. Ena dagen ett kontrastrikt och färgstarkt lekrum på en förskola, nästa dag ett lugnt och tryggt samtalsrum på psykologmottagningen. Inredaren anpassar sig likt en kameleont och levererar en helt ny miljö.

Ett helt nytt hem

När du går på visningar och planerar för din framtid i ett nytt hem är det känslan du ska fokusera på. Praktiska saker som husets läge, kommunikationer och pris är självklart viktiga, men när det kommer till estetik och utseende är det något som kan anpassas. Se därför till att känna in bostaden. Stirra dig inte blind på damm i vrårna eller en vägg för mycket - sådant är enkelt att lösa. Om platsen och huset känns rätt, om du upplever ett lugn och en harmoni när du befinner dig där - då ska du slå till. Innan du flyttar in är det läge att kontakta inredaren, som hjälper dig att anpassa huset precis som du vill och behöver ha det. Vi rekommenderar denna sida: http://www.insyninterior.se/

27 Mar 2020