En ny fasad gör bostaden glad

Trött på husets utsida? Tittat på interiören så länge att lusten att fixa slutat komma ens med långa mellanrum? Vill du bara ha det gjort, likt ett magiskt trick där du knäpper med fingrarna?

Lite färg kan pigga upp varenda byggnad vare sig det är på utsidan eller insidan. Tro det eller ej men det finns hur många människor som helst som helt enkelt älskar att arbeta med färg. Att stryka färg på en huskropp får varje målare att gå i taket av glädje. Att snygga till insidan och lämna prydliga avtryck av ett fulländat arbete kan få dem att vilja hoppa ur sängen för att gå till jobbet.

Inred och variera med färg

Lite färg kan göra underverk. Tänk dig en vägg full med vackra mönster och de andra helt enfärgade. Eller kanske tvärtom. Det finns inga begränsningar för hur mycket man kan trolla med färg för att inreda något som är originellt och står ut från mängden. En målare som du ger fria händer kan skapa mästerverk. Förutsatt att det är rätt person vill säga.

Har du ett stort hus till förfogande kan en målare variera färgsättning och nyanser så att du känner dig tillfreds. Det kan bli en färgkaskad med olika färger i varje rum, men lika härligt kan det vara att få hela huset i samma kulör med skiftande nyanser från hela skalan med mycket vitt till mycket svart. Föredrar du en väggmålning går även det säkert lätt att ordna. Läs mer om målning på denna webbsida: målareuppsala.net

4 Feb 2021