En mäklare som inspirerar

En flytt sker inte alltid för att man vill. Familjen Niklasson råkade ut för det när mamma Evas kontor flyttades. Senare tackade hon mäklaren i Norrköping som gjorde flytten lättare.

Eva var förtvivlad när arbetsplatsen skulle flytta till Norrköping. Företaget, som visste att hon skulle tveka, lade in en liten befordran. Det var av den anledningen som hon och maken Kent bestämde sig för att åka och titta på några hus. Han jobbade som försäljare och befann sig mestadels på vägarna, så var de bodde hade ingen betydelse för honom. Därför befann de sig några veckor senare hos en mäklare i Norrköping.

Mäklare berättar om barnvänliga aktiviteter

De träffade mäklaren på kontoret för att sedan åka ut och titta på några hus. De var fina och ett var till och med perfekt. Men Eva var fortfarande tveksam. Hur skulle barnen trivas där?

Mäklaren var observant och förstod vad Evas oro berodde på. Därför passade hon på att ge dem en guidad tur. Hon valde vägen noga och berättade om kulturupplevelser och om vandringsleder och platser som kunde passa barnen. Mäklaren berättade: – Här ligger bowlinghallen. Ett bra ställe för hela familjen att umgås och aktivera sig. Väldigt populärt hos invånarna. Där borta ligger Escape House. Där löser man gåtor i en spännande miljö som passar både vuxna och barn. Faktiskt riktigt kul även för den som planerar en aktivitet.

Flera platser för olika aktiviteter passerades och för varje plats blev Evas leende större. Barnen skulle älska det här stället, det var hon säker på. Läs mer om mäklare på denna webbsida: mäklarenorrköping.net

9 Dec 2021