Dörrautomatik för aktiva entréer

Hur lyxigt är det inte att ha en dörr som öppnar och stänger sig själv. Framförallt i de entréer där det är stor aktivitet. Det underlättar mycket i flytet om man har dörrar med dörrautomatik.

Om händerna är fulla med påsar från allt handlande vet man hur svårt det kan vara att bara öppna bildörren. Att ställa ned påsarna på marken funkar, men är inte så kul om det regnar ute. Svårare är det när man ska öppna dörren för att komma ut från stället. Är det dessutom många människor bakom vill man gärna inte stanna upp alla. För ett smidigare system för alla kunder exempelvis, bör man har dörrar som går på dörrautomatik. När man har det öppnar och stänger dörrarna sig själva allt eftersom det kommer människor. Det är otroligt praktiskt på olika slags ställen, vare sig det är mycket aktivitet eller inte. Inga bekymmer med att ha händerna fulla för med dörrar som sköter sig själva är det bara att gå igenom.

Dörrautomatik sköter dörrarna

Som rörelsehindrad har man inte alltid samma möjligheter att ta sig dit man vill. Tråkigt, tycker man, och det borde inte behöva vara så. Bara genom att ha dörrar som är automatiska inkluderar man alla. Detta gör att även de som har rörelsehinder lättare tar sig in och ut. Man kan ha automatiska dörrar på olika dörrar, vare sig de är stora och tunga, eller om de är mindre. Ta kontakt med ett företag som hjälper er att installera era nya automatiska dörrar.

6 Apr 2022