Byggföretag i Köping

Om du ska renovera ditt hus, kan du behöva anlita ett byggföretag i Köping som har hantverkare inom flera områden, exempelvis snickeri, tak och stålkonstruktion

Du har nyligen köpt ett äldre hus strax utanför Köping. Huset är lite av ett renoveringsprojekt och dessutom behöver familjen få lite större utrymme. Taket ska läggas om och en del av fasaden måste rivas för att kunna göra en tillbyggnad. Inte nog med det. Köket skall renoveras och dessutom vill familjen ha en altan för att kunna sitta utomhus och njuta av naturen under sommartid.

Ert hus ligger på landet och tomten är stor. Familjens djurintresse är stort och du funderar på att bygga ett mindre stall för några hästar och eventuellt får. Tanken är att stallet ska byggas med någon form av stålkonstruktion.

Byggföretag i Köping med projektstyrning

Du är något av en hemmafixare men din tid räcker inte till. Istället tänker du anlita ett byggföretag som tar ett totalansvar för hela byggprojektet. Olika hantverkare kommer att vara involverade i projektet. En byggledare behöver se till att allt blir gjort i tur och ordning och hantverkarna ska inte stå i vägen för varandra.

Du kontaktar Köpings Bygg & Smide för en preliminär diskussion av ditt projekt. De inspekterar huset och föreslår materialval för tak, altan och kök. Stallet kommer att byggas med stomme av stål. Byggföretaget har bra kontroll över kostnader för olika material och komponenter och kan förhandla med byggmaterialföretag. Baserat på deras offert kan du upprätta en kalkyl för hela projektet.

1 Nov 2022