Badrumsrenovering på gång? Kontakta en rörmokare i Göteborg!

Bor du på västkusten och behöver hjälp med VVS-arbeten? En rörmokare i Göteborg ordnar alltifrån akuta stopp och reparationer, till installation av värme- och ventilationssystem.

En ordentlig badrumsrenovering är en av de mest omfattande, tidskrävande och kostsamma renoveringar du kan göra i ditt hem. Men det är också en renovering som inte bara höjer värdet rejält på din bostad, utan också ökar mysfaktorn hemma och tillför ökad trivsel. Planerar du att renovera ditt badrum framöver? Då är du i behov av riktigt duktiga och kompetenta hantverkare. En badrumsrenovering innebär nämligen en hel del moment som måste utföras av yrkesproffs med rätt behörighet - som t.ex. installation av vattenledningar och avloppsrör samt värme- och ventilationssystem. Är du bosatt på västkusten kan en professionell rörmokare i Göteborg stå till tjänst med allt sådant.

Rörmokare åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag

Rörmokare anlitas flitigt för en hel del olika typer av jobb som rör VVS. Förutom att rycka ut till privatpersoner, gör rörmokare också mycket nytta på uppdrag av bostadsrättsföreningar och företag. Det kan handla om alltifrån reparationer eller byten av ventilationssystem, till rörarbeten som relining, stamspolningar och kompletta stambyten. De allra flesta rörmokare är tillgängliga ordinarie tid under vardagar, men tillhandahåller också jour för akuta ärenden som inte kan vänta. Enklaste sättet att hitta en rörmokare nära dig, är förstås att göra en snabb sökning på nätet. Bor du i en bostadsrättsförening är ett tips också att vända dig till fastighetsskötaren eller någon i styrelsen. Oftast kan de rekommendera en rörmokare som föreningen har använt sig av tidigare.

Passa på att utnyttja ROT-avdraget

När du som privatperson anlitar en rörmokare för reparation, om- eller tillbyggnader har du rätt att använda dig av det statliga ROT-avdraget. Skatteavdraget har ett tak på 50 000 kr per person och år, och innebär att du kan sänka kostnaderna vid köp av tjänster med upp till 30%. För många renoveringssugna är ROT-avdraget en välkommen hjälp som gör notan för att leja bort professionella hantverksjobb ganska mycket billigare. Känns det komplicerat och krångligt med skatteavdrag? Du kan vara lugn. Så gott som alla rörmokare och andra hantverkare ordnar allting kring avdraget åt dig och ser till att rapporteringen till Skatteverket blir rätt och riktig. När du sedan får din faktura är avdraget färdigt och redovisat. Allt du behöver göra är att betala och sedan njuta av ditt nya badrum, avloppsrör utan stopp eller ett felfritt ventilationssystem.

25 Mar 2020