Avtala med golvläggare i Stockholm

Du vill lägga nytt golv i ditt nyrenoverade hus. Kontakta en golvläggare i Stockholm. Då får du garanterat ett trägolv som lagts på ett proffsigt sätt.

Du har renoverat och byggt ut ditt hus. Arbetet har du själv gjort under fritid och semester. Men nu börjar din entusiasm som hemmafixare ta slut, Familjen har bestämt att slitna heltäckningsmattor och PVC-golv skall förpassas till en återvinningsanläggning, Nu gäller trägolv!

Familjens första beslut är att komma överens om vilken typ av trägolv som skall läggas. Parkettgolv i fiskbensmönster är en klassiker. I familjen finns även förespråkare för massiva trägolv. Den typen av golv passar bra eftersom övrig inredning går i nordisk stil. Ett önskemål är också att installera vattenburen golvvärme.

Ta hjälp av golvläggare i Stockholm

Familjerådet föreslår att kontakt skall tas med ett företag som jobbar med golvläggning i Stockholm. Ett sådant företag kan lägga både parkett och massiva golv. De är kunniga vad gäller golvvärme. En sådan installation kräver eftertanke, och inte minst måste undergolvet vara rätt uppbyggt. Efter konsultation med golvläggaren bestäms att vardagsrummet skall ha parkett, medan massiva träplank läggs i sovrummen.

Efter offert och bekräftad order finns golvläggaren på plats. Naturligtvis har han eller hon alla nödvändiga verktyg med sig. Parketten läggs i fiskbensmönster, men golvet hade likaväl kunnat läggas i holländskt mönster. Inget mönster är främmande för en kunnig golvläggare. Golven som lagts kommer att ha lång livslängd. De kan dessutom hållas vid liv och förnyas med slipning efter några år. Då blir golven ytbehandlade med lack eller vax.

8 Aug 2022