Arkitektritade och unika stenhus hus till bra pris

Drömmer ni om ett vitt stenhus men har svårt att hitta det ni söker? I så fall kan en lösning vara att låta bygga det själv. Här kommer några användbara tips.

Drömmer ni om ett vackert stenhus men lyckas inte hitta det ni söker? I så fall kan lösningen vara att låta bygga huset själv. Det finns företag som är specialiserade på miljövänliga stenhus och som använder sig av ett beprövat byggsystem som håller nere kostnaderna. De kan erbjuda både en, en och en halv och tvåplanshus. Men även sutteränghus och passivhus.

Man behöver inte ens ha färdiga ritningar då byggföretagets arkitekt kan rita huset efter de särskilda önskemål man har. På så vis kan man själv skapa sitt drömhus och slipper kompromissa. Dessutom sköter byggföretaget kontakten med myndigheter och ansöker om bygglov.

Smidigt att bygga stenhus med totalentreprenad

Det finns flera företag som är specialiserade på att rita och bygga stenhus. Därför kan det vara klokt att först göra lite research och jämföra deras olika hus, priser och villkor. Många gånger har de bra hemsidor som visar deras olika projekt. Men det är också bra om man kan besöka ett stenhus på plats.

När man beställer ett stenhus kan man själv välja om man vill ha en husbyggsats, stomresning eller totalentreprenad. Väljer man det sistnämnda kan man luta sig tillbaka och lita på att husleverantören sköter precis allt. De uppför huset, ser till att den fasta inredningen kommer på plats och är även med vid slutbesiktningen.

Läs mer om att bygga stenhus på denna sida: https://www.haaksstenhus.se/ 

8 Mar 2023